Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΚΑΛΑΣ - ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ


Φίλες και φίλοι, συμπολίτες μου
Αρκετοί γνωρίζετε την πρόσκληση-πρόκληση που είχα, για να συμμετέχω στην Περιφέρεια Αττικής με το ψηφοδέλτιο της νεοϊδρυθείσας πολιτικής κίνησης του Βουλευτή Παναγιώτη Καμένου, «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Γνωρίζετε επίσης πως κατέθεσα, όπως προβλέπεται και αίτηση για την υποψηφιότητά μου αυτή.
Στην ίδια επίσης πολιτική κίνηση, κατέθεσαν αιτήσεις και άλλοι συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και ο φίλος Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος έχει κερδίσει την εκτίμησή μου από το λίγο χρονικό διάστημα που ασχολείται με τα κοινά του Δήμου μας.
Είναι λογικό όμως, στις περιορισμένες θέσεις ενός ψηφοδελτίου και λόγω των πολλών τοπικών κοινωνιών που περιλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής, οι επιλογές για να ανταποκριθούν στον σκοπό της συγκεκριμένης πολιτικής κίνησης, πιστεύω πως πρέπει να αντιπροσωπεύουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις κοινωνίες αυτές.
Έτσι λοιπόν, για να διευκολύνω τις τελικές αποφάσεις, δεν αποδέχθηκα την πρόταση από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» για διπλή παρουσία από το Δήμο μας και απέσυρα την υποψηφιότητά μου.
Πιστεύω εξάλλου, πως ο Δημήτρης Κιούσης διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα, που αφ’ ενός θα δικαιώσουν την επιλογή του από τον κ. Καμένο και αφ’ ετέρου, θα δικαιώσει την αντιμνημονιακή φωνή της περιοχής μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και στον φίλο Δημήτρη Κιούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου